onsdag den 7. august 2013

Dagen før dagen!

HURRA HURRA i morgen er det min fødselsdag.
Jeg synes der er noget helt særligt over den sidste dag af et kalenderår, skoleår, og også dagen før man fylder år er noget særligt for mig.
Det har været en lidt underlig, forvirret og rodet dag, hvor jeg virkelig ikke har udrettet noget, og jeg har endda være hjemme heeeele dagen.
Mange tanker flyver rundt, tanker om det forgangne år, om i morgen, mit næste år, at jeg nu bliver 41, skolestart der er lige om lidt, har jeg det hele klar...

Men selvom dagen i morgen byder på pædagogisk dag for alle lærere og pædagoger i Gentoft kommune, og jeg hellere ville holde fri med familien så glæder jeg mig alligevel til dagen.
Jeg har lagt et fint program lige efter mine ønsker og lyster.
Nu er jeg heller ikke vandt til hverken at gå i skole eller arbejde på min fødselsdag, da den jo ligger i skolesommerferien.
Men jeg blev ærlig talt lidt børne fornærmet da jeg så at det var lige på MIN dag at det arrangement afholdes, kunne det da ikke have været fredag eller i dag, næ nej.
Men som min søde kæreste gjorde mig opmærksom på, så er det jo det alle andre prøve, nemlig at være på arbejde på deres fødselsdag.

MEN det er jo kun min fødselsdag 1 gang om året... Da skuffelsen havde lagt sig, fandt jeg ud af at putte hyggelige arrangementer med min lille familier ind inden jeg skal af sted og når jeg kommer hjem. Så det skal nok blive en fin dag.

Nu vil jeg lave dej til bollerne vi skal have til morgenmad.
Hyggehejsa

2 kommentarer: